Click for more products.
No produts were found.
0
×

Discraft ANAX ESP

Driver ehk kaugmaa ketas nii algajale kui edasijõudnule (10,6,0,3)
Loe rohkemNäita vähem
24,95 €

Saadavus kauplustes

Tallinn Ülemiste keskus

(Saadaval)

Tallinn Järve keskus

(Saadaval)

Tallinn Rocca Al Mare keskus

(Saadaval)

E-pood

(Saadaval)

Tartu Lõunakeskus

(Saadaval)

Pärnu Kaubamajakas

(Saadaval)

Jõhvi Pargi keskus

(Saadaval)

Ladu

(Laost otsas)

Brand:
Kirjeldus

Anax on tugev, ülestabiilne kaugmaa ketas, mis sobib kasutamiseks nii harrastajale kui edasijõudnule.

Discrafti ESP plastikust kettad pakuvad suurepärast kombinatsiooni vastupidavuse ja haarde vahel. ESP plastikust kettaid iseloomustab kõrge vastupidavus, suurepärane haare ja pikaajaline ketta eluiga. Rohkem haardumist kui Z plastikust ketastel ja rohkem vastupidavust kui X plastikust ketastel.

Pilt on illustreeriv. Kui ketta värvus on oluline, siis tellimisel palume täpsustada värv märkuste lahtris. Ketaste kaalu vahemik varieerub 160...177g.

Kaugmaa kettad ehk draiverid on kõige teravama äärega ning läbivad õhku kõige kiiremini. Ehkki driverid lendavad kogenud mängija käes kõige kaugemale, kaotatakse draiverit visates tihti täpsuses.

Parim viis tuvastada, kuidas üks või teine ketas lendab, on vaadata ketta peal olevat nelja numbrit, millest esimene tähistab kiirust, teine hõljuvust, kolmas pööret ja neljas hajuvust. Nende nelja numbri hindamisel saame ülevaate, milline on ketta eeldatav lennutrajektoor.

  • KIIRUS - (mõõde 1 kuni 14). Kõrgem number tähistab kiiremat ketast, suurema distantsi potentsiaaliga, kuid võib nõuda ka suuremat jõudu, et realiseerida selle potentsiaal.
  • HÕLJUVUS - (mõõde 1 kuni 6). Hõljuvuse number annab meile ülevaate kui pikalt ketas hoiab kõrgust. Suurem number tähistab paremat hõljumist ja sobib paremini alustajale.
  • PÖÖRE(mõõde 0 kuni 5). Pööre näitab kui jõuliselt keerab ketas vasakule tagakäe viske puhul.
  • HAJUVUS - (mõõde -5 kuni 5). Hajuvuse number näitab meile kui palju hajub ketas tagakäe viske puhul paremale enne kui alustab pööret vasakule.

Lisaks ketaste lennuomadusi iseloomustavatele numbritele on mängijatel kasutusel ka väljendid ketaste lennuomaduste hindamiseks. Selleks kasutatakse põhiliselt kolme kategooriat – stabiilne (ingl. keeles stable), alastabiilne (ingl. k understable) ja ülestabiilne (ingl. keeles overstable). Kõikide stabiilsusindeksite hindamisel arvestame paremakäelise mängija tagakäevisetega.

  • Stabiilse lennuga ketas on selline, mis oma lennujoonest ei kaldu palju kõrvale, ehk ta ei ole suure hajuvusega. Stabiilse lennuga ketast soovitame kasutada siis, kui on vaja sirget viset, ilma suure hajumiseta või ka ketta paremale kaldumiseta. Samuti sobib stabiilse lennuga ketas ideaalselt alustavatele mängijatele.
  • Alastabiilse lennuga ketas on tavaliselt suure pöörde indeksiga, näiteks on nendel ketastel pööre tähistatud numbritega -2 kuni -5. Alastabiilse kettaga on hea visata paremale kalduvaid lennukaari ning sageli sobivad alastabiilsed kettad nõrgema viskega alustavatele mängijatele.  
  • Ülestabiilse lennuga kettaid iseloomustab tavaliselt suur hajuvusindeks, mis on vahemikus 3-5. Ülestabiilsete ketastega on lihtne visata vasakule kanduvaid lennukaari ning edasijõudnud mängijad kasutavad ülestabiilseid kettaid muuhulgas mängimiseks tuulega.
  • Toote kaaluks on märgitud maksimaalne ketta kaal.

PS. Lehel olevad kirjeldused on paremakäelise mängija tagakäe visete puhul. Viske tugevus on paljuski personaalne ja ketta lennuomadused Teie viske puhul võivad erineda siintoodust.

Loe rohkemNäita vähem
Toote üksikasjad

Lisainfo

Kellele
Universaalne
Tegevusalad
Discgolf
Materjal
ESP plastik
Sobivus
Kõigile
Kiirus
10
Hõljuvus
6
Hajuvus
3
Stabiilsus
1,9
Kaal:
0.174 kg
Tootekood:
13-19PANA
Seotud tooted

Menu

Logi sisse või loo konto.

Logi sisse