Click for more products.
No produts were found.
0
×

Care Plus FIRST AID FOOT KIT

Jalahoolduskomplekt sisaldab ville ennetavat aerosooli ja jalapuudrit
Loe rohkemNäita vähem
12,95 €

Saadavus kauplustes

Tallinn Ülemiste keskus

(Saadaval)

Tallinn Järve keskus

(Saadaval)

Tallinn Rocca Al Mare keskus

(Saadaval)

E-pood

(Saadaval)

Tartu Lõunakeskus

(Saadaval)

Pärnu Kaubamajakas

(Saadaval)

Jõhvi Pargi keskus

(Saadaval)

Ladu

(Laost otsas)

Brand:
Kirjeldus

Care Plus esmaabi komplekt jalgadele on ideaalne kaasa võtta nii matkamisel kui sportimisel. Komplekt sisaldab ville ennetavat aerosooli ja jalapuudrit.

  • Care Plus ville ennetav aerosool aitab ennetada villide teket ja vähendab koheselt hõõrdumist. Pihusta toodet kandadele või mõnele muule kehaosale kus soovid vältida hõõrumist ja villide teket. Villide tekkimise tõenäosuse vähendamiseks alustage Care Plus ville ennetava vahendi kasutamist kolm nädalat enne matkale minemist. Igapäevane nahale pihustamine tugevdab nahka ja aitab vältida ville. Lõppude lõpuks on ennetamine parem kui ravi! Ville ennetav aerosool jahutab, värskendab ja leevendab väsinud lihaseid ja jalgu pikkade retkede ajal ja pärast seda.   
  • Care Plus jalapuuder kuivatab nahka ja väldib villide teket. Jalapuuder imab niiskust, hoiab jalad kuivad ja aitab vältida villide teket. Samuti jahutab puuder nahka ning vähendab ja hoiab ära põletustunde. Puuderda jalad enne pikki jalutuskäike ja matku. Enne jalapuudri pealekandmist kuivatage jalad õhu käes, kanna puuder jalgadele ja enne sokkide jalga panemist eemaldage üleliigne pulber. 

Loe rohkemNäita vähem
Toote üksikasjad

Lisainfo

Kellele
Universaalne
Tegevusalad
Hooldamine
Paki mõõdud
120 x 50mm
Kaal:
0.150 kg
Tootekood:
23-38206

Eriviited

Seotud tooted

Menu

Logi sisse või loo konto.

Logi sisse