Click for more products.
No produts were found.
0
×

Campingaz CV 300 Plus gaasipurk. Saadaval ainult kauplustes!

Kompaktne gaasipurk Campingaz patenteeritud Easy Click Plus ühendusega matkapliitidele
Loe rohkemNäita vähem
6,95 €
Variant:
  • L1

Saadavus kauplustes

Tallinn Ülemiste keskus

(Saadaval)

Tallinn Järve keskus

(Laost otsas)

Tallinn Rocca Al Mare keskus

(Saadaval)

E-pood

(Saadaval)

Tartu Lõunakeskus

(Saadaval)

Pärnu Kaubamajakas

(Saadaval)

Jõhvi Pargi keskus

(Saadaval)

Ladu

(Saadaval)

Brand:
Kirjeldus

TOODET EI MÜÜDA E-POES ohtlike materjalide saatmise piirangute tõttu. Gaasipurke saab osta ainult meie kauplustes kohapeal. Vaata saadavust kauplustes.

Campingaz poolt disainitud kompaktne gaasipurk Easy Click PLUS ühendusega matkapliitidele.Gaasipurk on väiksema läbimõõduga kui traditsiooniline 1/2 mõõdus klapiga gaasipurk.

  • Kõrge turvalisusega isesulguv klapp lubab gaasipurgi kergesti lahti ühendada isegi siis kui ta ei ole tühi ja kasutada sama gaasipurki mõne teise tarvikuga, näiteks gaasilambiga või lihtsalt eraldi hoiustamiseks.
  • Sobib kasutamiseks kõigi Campingaz Easy Clic Plus, Easy Click ning CV tüüpi vanemate põletitega, sealhulgas ka gaasipurke vajavate Campingaz'i gaasigrillidega.
  • Sisaldab 240g butaani ja propaani segu vahekorras 80/20​.
  • Variandid:
    • ​L1 - purgile trükitud keeled: inglise, rootsi, saksa, vene, slovakkia, tšehhi, eesti, poola, rumeenia, ungari, sloveenia, bulgaaria, läti, leedu, horvaatia, serbia.
    • L2 - purgile trükitud keeled: inglise, rootsi, prantsuse, saksa, norra,  soome, hollandi, islandi, hispaania, itaalia, taani, kreeka, portugali, türgi, nepali.

OHUTUS ja JÄÄTMEKÄITLUS

  • Tegu on eriti tuleohtliku gaasiga. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Hoida eemal soojusallikast, kuumadest pindadest, sädemetest, leekidest ja muudest süüteallikatest. Hoida kuivas ja jahedas kohas.
  • Tühjaks saanud gaasipurgid on põhimõtteliselt ümbertöödeldav metallpakend kui gaasipurk on täielikult tühjenenud, Selle tõenduseks on pärast täielikku tühjenemist gaasipurki tehtud auk. Augustamine peab toimuma vabas õhus ja eemal tulest, sädemetest ja muudest süüteallikatest, sest isegi siis kui põleti enam ei tööta, on gaasipurgis natuke kerge ülerõhuga gaasi, mis väljudes on tuleohtlik. Matkal olles sobib augu tegemiseks näiteks konserviavaja.
  • Igal juhul järgige oma asukoha kohaliku prügifirma juhiseid.

 

Loe rohkemNäita vähem
Toote üksikasjad

Lisainfo

Kellele
Universaalne
Tegevusalad
Automatk Autoturism Jahiretked Jalgrattamatk Kalaretked Koduõu Kämping Matkamine Motomatkamine Perepuhkus Piknik Töö looduses
Kinnitus
Easy Click PLUS
Brutokaal
410g
Kaal:
0.240 kg
Tootekood:
61-2179844
Seotud tooted

Menu

Logi sisse või loo konto.

Logi sisse