Click for more products.
No produts were found.
0
×

SmellWell LÕHNASTUSVAHEND

Mugav vahend eemaldamaks niiskust ning halba lõhna raskesti pestavatest toodetest
Loe rohkemNäita vähem
14,95 €

Saadavus kauplustes

Tallinn Ülemiste keskus

(Saadaval)

Tallinn Järve keskus

(Saadaval)

Tallinn Rocca Al Mare keskus

(Saadaval)

E-pood

(Saadaval)

Tartu Lõunakeskus

(Laost otsas)

Pärnu Kaubamajakas

(Laost otsas)

Jõhvi Pargi keskus

(Saadaval)

Ladu

(Laost otsas)

Brand:
Kirjeldus

SmellWell on Rootsis asuv firma, kes valmistab tooteid, mis imavad niiskust ning eemaldavad halba lõhna. SmellWell jalatsite värskendaja sai alguse halvasti lõhnavatest jalgpalli jalanõudest, kui kasutaja ei leidnud turult sobivat vahendit, millega jalatsitest niiskust kätte saada ning halba lõhna eemaldada. Otsustati turule tulla uue tootega, mis pidi tegema just seda!

Koostöös Gothenburgist pärit keemikuga alustati uurimustööd, et mis täpsemalt tekitab jalanõudes halba lõhna, mida paljud on kogenud. Jõuti järeldusele, et üheks kaasaaitavaks faktoriks on niiskus, seega otsustati valmistada toode, mis eemaldaks niiskust. Kombinatsioonist erinevatest niiskuse eemaldajatest ning materjalidest, mis efektiivselt eemaldavad halba lõhna, sai alguse esimese prototüübi nurgakivi.

Üks SmellWell-i põhikomponente on aktiivsüsinik, mida on kasutatud sadu aastaid looduslikul teel vee ning õhu puhastamiseks ning filtreerimiseks. SmellWell kasutab oma toodetes pambusest valmistatud aktiivsüsinikku, millel on piisavalt suur pindala, et efektiivselt imeda ja neutraliseerida niiskust ning halba lõhna. Lisaks aktiivsüsinikule kasutatakse SmellWelli toodetes ka erinevaid soolasid ning mineraale, milledel on hügroskoopsed omadused, aidates kaasa niiskuse eemaldamisele õhust.

Erinevad keemilised ühendid on suletud kotikesse, mis toimib kui membraan - kogu jalatsis olev niiskus saab imenduda antud kotikesse.

SmellWell-i disain võimaldab seda kasutada rohkemates kohtades, kui ainult jalanõudes. Kasutage seda toodete puhul, mida on keeruline pesumasinas pesta ning mis mõne aja pärast võivad halvasti lõhnama hakata. Kõige tavalisemad kasutuskohad on näiteks jalanõud, erinevad spordikotid, poksikindad, riidekapid jne.

Toote omadused:

  • Eemaldab halva lõhna;
  • imab niiskust;
  • lihtne kasutada;
  • 100% naturaalne;
  • 6 erinevat värvitooni;
  • kauakestev.
Loe rohkemNäita vähem
Toote üksikasjad

Lisainfo

Kellele
Universaalne
Tegevusalad
Autoturism Perepuhkus
Mõõdud
10,9 x 10,9 x 3 cm
Eluiga
6+ kuud
Pealismaterjal
Mikrofiiber kangas
Kaal:
0.113 kg
Tootekood:
2014043

Menu

Logi sisse või loo konto.

Kui e-poe konto on loodud - logi sisse