Click for more products.
No produts were found.
0
×

Sponser LONG ENERGY COMPETITION 60g

Spordijoogipulber pikkadeks võistlusteks - 6 süsivesikut ja 5% valku
Loe rohkemNäita vähem
2,85 €

Saadavus kauplustes

Tallinn Ülemiste keskus

(Saadaval)

Tallinn Järve keskus

(Saadaval)

Tallinn Rocca Al Mare keskus

(Saadaval)

E-pood

(Saadaval)

Tartu Lõunakeskus

(Saadaval)

Pärnu Kaubamajakas

(Saadaval)

Jõhvi Pargi keskus

(Laost otsas)

Ladu

(Saadaval)

Brand:
Kirjeldus

Kõrgtehnoloogiline spordijook, sisaldab 5% valke peptiididena, mis võimaldavad kiiremat glükogeenivarude taastamist ja lihaste taastumist. Ei sisalda happeid. Organism kasutab 1038 mg glutamiini (iga 100 g kohta) kui immuunsüsteemi energiaallikat ja 1250 mg BCAA-d väsimuse edasilükkamiseks. Lisaks sellele toetavad aminohapped glutamiin ja BCAA valkude sünteesi.

Long Energy on keskmiselt maitsestatud, praktiliselt neutraalse pH tasemega ja seetõttu kergelt omastatav. Ideaalne kasutamiseks spordialadel, mis kestavad mitmeid tunde. Analoogselt Competition joogiga sisaldab Long Energy 6 erinevat süsivesikut, see annab 20-50% suurema energeetilise väärtuse, võrreldes nende spordijookidega, mis sisaldavad vaid üht liiki suhkruid.

VitargoTM, kui peamine süsivesikute allikas, mille molekulaarne kaal on umbes 100x suurem kui tavalisel maltodekstriinil, tagab umbes 70% kiirema glükogeeni taastamise lihastes.

Eelised:

  • Kõrgtehnoloogiline võistlusjook pikaajalistel kõrge intensiivsusega aladel.
  • Hea seeditavusega, täielikult happevaba.
  • Sisaldab 90% süsivesikuid, 5% valke.
  • Mitme süsivesiku kooslus tagab nende ühtlase imendumise.
  • Kõrge BCAA ja glutamiini sisaldusega.
  • Laktoosi- ja gluteenivaba.

Kasutamine:  Joogi tegemiseks lahustada 60 g (1 pakk) pulbrit 750-1000 ml vees. Ideaalne kasutada spordijoogi  ja võistlusjoogina aladel, mis kestavad rohkem kui 2 tundi. Juhul kui vajatakse rohkem energiat, siis võib joogi teha kõrgema kontsentratsiooniga, kuni 120 g pulbrit 1L vee kohta (isotooniline lahus).  

Pakend: Pakk 60 g (0,5-1 liitrit valmisjooki).          

Maitse: Tsitrus.                 

Koostisained: glükoos, maltodekstriin, gluteenivaba odratärklise hüdrolüsaat (VitargoTM) 15%, riisitärklise hüdrolüsaat, isomaltuloos*, trehaloos**, hüdrolüüsitud valgud 6,3 % (vadak, kaseiin), mineraalained (naatriumtsitraat, naatriumkloriid, magneesiumtsitraat, kaaliumtsitraat, kaltsiumlaktaat), maitse- ja lõhnaained, vitamiinid (askorbiinhape, nikotiinamiid, alfatokoferoolatsetaat, kaltsiumpantotenaat, püridoksiinhüdrokloriid, riboflaviin, tiamiinmononitraat, foolhape, biotiin, tsüanokolobamiin). *glükoosi ja fruktoosi allikas **glükoosi allikas

Loe rohkemNäita vähem
Toote üksikasjad

Lisainfo

Kellele
Universaalne
Tegevusalad
Jalgrattamatk Jalgrattasõit Jooksmine Laskesuusatamine Matkamine Matkasport Multisport Rulluisutamine Seiklussport Suusatamine Triatlon
Maht
60g
Energiasisaldus
970kJ
Süsivesikud
54g
Valgud
3g
Rasvad
0g
Maitse
Tsitrus
Kaal:
0.060 kg
Tootekood:
88-90181

Eriviited

Seotud tooted

Menu

Logi sisse või loo konto.

Logi sisse