Click for more products.
No produts were found.
0
×

Care Plus ORAL REHYDRATION SALT

Glükoosi ja soola preparaat, mis soodustab vedeliku imendumist nii lastel kui ka täiskasvanutel
Loe rohkemNäita vähem
8,95 €

Saadavus kauplustes

Tallinn Ülemiste keskus

(Saadaval)

Tallinn Järve keskus

(Saadaval)

Tallinn Rocca Al Mare keskus

(Saadaval)

E-pood

(Saadaval)

Tartu Lõunakeskus

(Saadaval)

Pärnu Kaubamajakas

(Saadaval)

Ladu

(Saadaval)

Brand:
Kirjeldus

Glükoosi ja soola preparaat, mis soodustab vedeliku imendumist nii lastel kui ka täiskasvanutel. Õiges koguses soolade ja glükoosi kombinatsioon suurendab vee omastamist füüsilise koormuse ajal või kui vedeliku tasakaal kehas on tasakaalust väljas. Sellel glükoosisoola preparaadil on granaatõuna/apelsini maitse ja see sobib kasutamiseks igas vanuses inimestele.  

Kasutusjuhend:

  • Annustamine täiskasvanutele ja üle 20 kg kaaluvatele lastele: 1 kotikese sisu lahustada 200 ml usaldusväärses joogivees (mitte kasutada koos teiste vedelike/jookidega).
  • Annustamine alla 20 kg kaaluvatele lastele: Lahustage 1 kotike 200 ml usaldusväärses joogivees. Segage, kuni pulber on täielikult lahustunud. Etalonina kasutage 10 ml kehakaalu kilogrammi kohta ja manustage seda iga tund 4–6 tunni jooksul. 
  • Imikutele soovitame manustada üks teelusikatäis ORS lahust iga 2-4 minuti järel. Lahust võib anda lusikaga või (steriliseeritud) pudelist. Andke ORS-i lahust eelistatavalt enne pudeli või rinnaga toitmist, siis on seda lihtsam piisavalt juua. Seejärel paku toitu nagu tavaliselt. Isegi kui vajate vähem lahust, peate ikkagi lahustama 1 kotike 200 ml vees. Seejärel kasutage õiget kogust ja visake järelejäänud lahus ära või säilitage vastavalt säilitamisjuhistele.

Koostis:

  • glükoos, dakstriin, naatriumkloriid, naatriumvesinikkarbonaat, hape sidrunhape, kaaliumkloriid, lõhna- ja maitseaine, punase peedi mahla pulber, paakumisvastane aine ränidioksiid, kampsunsukraloos, värvus riboflaviin 5'-fosfaat x 7 x 5 l fosfaat.

 

Care Plus® ORS on toidulisand, toidulisandit ei tohi kasutada mitmekülgse ja tasakaalustatud toitumise ning tervisliku eluviisi asendajana. Enne kasutamist lugege kasutusjuhendit!

Loe rohkemNäita vähem
Toote üksikasjad

Lisainfo

Kellele
Universaalne
Tegevusalad
Hooldamine
Paki mõõdud
45 x 75 x 100mm
Kogus
10tk
Maitse
Granaatõun + apelsin
Kaal:
0.530 kg
Tootekood:
23-31101
Sulle võib meeldida veel
Viimati vaadatud tooted
Hinnangud ja kommentaarid
notice1 Palun logi kommenteerimiseks sisse.

Menu

Logi sisse või loo konto.

Kui e-poe konto on loodud - logi sisse